Ga naar het hoofdmenu
Logo Palais Mondial

Palais Mondial | Exposition du Matériel didactique

La bibliothèque est ouverte

Tekening, Eelco Deuling, nummer 88, 2020.
Tekening in bruine inkt. Een glimlachende militair staat in een rommelige bibliotheek of boekhandel.

2020 / 88

Formaat 29,7 x 21 cm.
Bister inkt op 100grs. papier

Een weergave van een bibliotheek beambte of de eigenaar van een boekwinkel, die de klant welkom heet.
Uiteraard moet ik hierbij vertellen dat mijn moeder jaren lang in een bibliotheek heeft gewerkt en dat mijn vrouw werkt in een boekwinkel.

Deze tekening is mijn eerste die ik met bister inkt heb gemaakt. Ik ben hiermee begonnen na de aanbeveling van een voormalige docent omdat deze geschikt zou zijn voor de detaillering die ik nastreef. Na een aantal proeven heb ik gekozen voor een kant en klaar verkrijgbare versie (van Rohrer & Klingner) in plaats van de meer gangbare versies welke in poedervorm verkocht worden.


Contact